Yeşilyuva İlkokulu
Yeşilyuva Mahallesi 36002. Sokak No23 Seyhan/ADANA

VİZYON

İstiyoruz ki... Okul olarak değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli, güçlü kültüre sahip, iletişim ağı kurup çatışmaları yönlendirebilen, iş doyumu ve moral sağlayarak dirik bir yapı oluşturan, tam öğrenme modelini benimsemiş, örgütsel, yönetsel ve eğitsel amaçları doğrultusunda çalışan ve devamlı iyiye ulaşmak için rekabet eden bir kurum olmak."

MİSYON

Biz... Bütün öğrencilerin öğretmenlerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen,Milli Eğitimin Genel Amaçlarını kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz... Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ilköğretimin amaçlarını, genel ilkelerini ve genel konularını göz önünde bulundurarak, Toplam Kalite Yönetiminin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, örgüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak için varız."

İkili Öğretim

07.30-17.20

KLİMA

Servis yoktur.

Adana Seyhan merkezinde bulunmaktadır. Seyhan çarşıya oldukça yakındır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Seyhan Yeşilyuva Mahallesi göç alan Adana da sürekli sirkülasyonun yaşandığı bir mahalledir. Merkeze yakındır.

Sportif Etkinlikler

Halk Oyunları çalışması yapılmaktadır. Sınıflar arası futbol ve yakartopu turnuvaları düzenlenmektedir. Ayrıca satranç, badminton ve voleybol etkinliklerimiz devam etmektedir.

Çeşitli deneyler yapılmaktadır.

Proje Çalışmaları

Okulumuzda "Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonlarının Desteklenmesi Projesi" faaliyet göstermektedir.